ontbijt, brunch of lunch

feest op tafel

Het is altijd lekker opstarten bij Joost met een uitgebreid ontbijt. Heb je een feestje  te vieren? Kom dan voor een lunch- of brunchtafel met je gezelschap. Wij zorgen voor een feestelijk gedekte tafel! 

Uitgebreid Ontbijt

Laat je dag feestelijk beginnen en laat ons een uitgebreid ontbijt voor je maken. We maken een bord vol uiteenlopende lekkernijen voor je en daarnaast staat een dampende kop koffie (of thee) en een glas verse jus d’orange boordevol vitamientjes. Dieetwensen? We houden er graag rekening mee (glutenvrij zeker van te voren doorgeven!). Prijs: €12,50.

Groepslunch of -brunch

Neem de tijd. Ga lekker zitten en laat je verwennen, wij zorgen voor een tafel vol lekkers! We houden graag rekening met jullie wensen, dus geef van te voren door als je voor een vegetarische variant kiest. Veel is mogelijk! Deze bijzonder brunch (lunch mag ook) verzorgen we voor minimaal 4 personen. Prijs: 16,50 per persoon.

Voor dit heerlijke ontbijt, bijzondere brunch of lunch kun je vooraf reserveren om zeker van een tafel te zijn via 0591-580280.

Emmen

Van al dit lekkers kun je in het lunchlokaal in het centrum van Emmen genieten, aan de rand van het winkelhart. En daarom is het ideaal te combineren met jouw inkopen of dagje shoppen, het winkelaanbod is gevarieerd genoeg! Op 2 minuutjes wandelafstand van ons lunchlokaal, in de Noordbargerstraat, kun je gratis parkeren. 

Odoorn

Ons team in Odoorn verzorgt ook graag een  ontbijt, brunch of lunch voor je. Vanuit deze locatie kun je prachtige wandelingen maken over heide en door het bos. Ook vind je er een bijzondere winkel vol moois: Pand 11 aan de Valtherweg.