High tea

een heerlijk middagje

High tea, maar dan op z’n Joosts

Je kent ons misschien al een beetje en weet dat we geen standaard bakker zijn en daarom doen we ook in het lunchlokaal alles op onze wijze. De zoete en hartige lekkernijen die we voor jullie voorbereiden, komen dan ook allemaal uit onze eigen ovens. Dat wil zeggen dat het een klein avontuurtje wordt vol smaak en afwisseling. De specials uit ons assortiment ontbreken niet. Reken er niet op dat je een volgende keer precies hetzelfde kunt verwachten. Elke teamlid heeft zijn of haar eigen voorkeuren en dat mag je best wel merken, vinden wij!

Een high tea is vanuit Odoorn heel goed te combineren met een prachtige wandeling over heide en door bos. In 5 tot 10 minuten ben je wandelend in het bos, wij kunnen je twee mooie wandelingen van zo’n 5 tot 6 kilomter, door Staatsbosbeheer uitgezet, aanbevelen.

In Emmen kun je de high tea combineren met een dagje winkelen, een bezoek aan Wild Lands, een wandeling in de natuur rondom Emmen of een gezellige fietstocht.

Vanaf 2 personen kun je genieten van Joost’s Hgh tea voor € 18,50 pp. We willen je vragen om van te voren te reserveren voor Emmen &  Odoorn via 0591-580280, dieetwensen of voorkeuren horen we dan ook graag, zodat we zeker weten dat je volop kunt genieten.