Over Joost

Ons bakkersteam bakt in Odoorn, achter de winkel en het lunchlokaal wordt er vanaf de vroege uren al gewerkt. Vanaf een van de terrassen kijk je zo de bakkerij in en zie je het team aan het werk. Elke morgen ruikt het dan ook heerlijk in hartje Odoorn. Richard Martens is de ‘grote chef’. Hij zet de grote lijnen uit en bewaakt de processen. Elk seizoen een eigen thema, elk seizoen nieuwe producten als aanvulling op het assortiment. Joost blijft zijn trouwe brood- en banketgenieters dan ook continu verrassen.
 
Maar niet alleen in Odoorn genieten de mensen van ons brood. In Emmen is een winkel en lunchlokaal met terras aan de Wilhelminastraat te vinden. Daar zwaait Bart Doek de scepter. Op de zaterdag rijdt Ger Hospers, onze ervaren Joostbakker, rond in de buurt van Stadskanaal met verse producten.
 
De Kaasbus van Rindert Janssens bezorgt streekproducten thuis. Rindert rijdt rond in een groot gebied van Noord- Sleen, Orvelte, Dwingoloo tot Hoogeveen en de Wijk.  Hij heeft sinds kort onze broden in zijn assortiment. De klanten van Rindert zijn enthousiast over onze producten! Op de site van de Kaasbus (link naar http://www.kaasbus.nl/nl/kaasbussers/Rindert_Janssent) vind je het bezorgschema.