Ontbijt, Brunch of lunch

feest op tafel

Je kunt altijd wel een aanleiding vinden om er een feestje van te maken in ons lunchlokaal. Mocht het zonnetje schijnen dan is een ontbijt, brunch of lunch heerlijk te combineren met een wandeling door het mooie landschap waarmee wij zijn omringd.

Neem de tijd. Ga lekker zitten en laat je verwennen, wij zorgen voor een tafel vol lekkers! We houden graag rekening met jullie wensen, dus geef van te voren door  als je voor een vegetarische of veganistische variant kiest. Veel is mogelijk! Deze bijzonder brunch (lunch mag ook) of ontbijt verzorgen we voor minimaal 2 personen. Alleen in Odoorn kunnen we dit uitgebreide lekkers verzorgen. Wil je erna of ervoor genieten van een wandeling in onze mooie Drentse landschap? Er zijn voldoende routes door Staatsbosbeheer  rondom ons dorp uitgezet: we leggen je graag uit waar je kunt starten.  

Voor dit heerlijke ontbijt, bijzondere brunch of lunch mag je vooraf reserveren via 0591-580280.
€ 12,50 p.p. 
Van al dit lekkers in kun je in het Odoornse lunchlokaal genieten. In het zomerse hoofdseizoen is er helaas geen mogelijkheid om een dergelijke uitgebreide tafel te verzorgen. Dan ben je altijd welkom voor een ontbijt of lunchgerecht van de kaart.