ontbijt, brunch of lunch

feest op tafel

Tijdens de wintermaanden maken we het extra gezellig in onze lunchlokalen in Emmen en Odoorn. We steken de kaarsjes aan en hebben allerlei lichtjes naar binnen gehaald om er een waar winters feestje van te maken. We hopen dat je je daardoor extra welkom voelt om bij ons van ontbijt, brunch of lunch te genieten. 

Uitgebreid Ontbijt

Laat je dag feestelijk beginnen en laat ons een uitgebreid ontbijt voor je maken. We maken een bord vol uiteenlopende lekkernijen voor je en daarnaast staat een dampende kop koffie (of thee) en een glas verse jus d’orange boordevol vitamientjes. Dieetwensen? We houden er graag rekening mee (glutenvrij zeker van te voren doorgeven!). Prijs: €12,50.

Midwinter lunch (of brunch)

Neem de tijd. Ga lekker zitten en laat je verwennen, wij zorgen voor een tafel vol lekkers! Je kunt starten met een smaakvol soepje en eindigen met wat zoets. We houden graag rekening met jullie wensen, dus geef van te voren door als je voor een vegetarische variant kiest. Veel is mogelijk! Deze bijzonder brunch (lunch mag ook) verzorgen we voor minimaal 2 personen. Prijs: 16,50 per persoon.

Voor dit heerlijke ontbijt, bijzondere brunch of lunch kun je vooraf reserveren om zeker van een tafel te zijn via 0591-580280.

Emmen

Van al dit lekkers kun je in het lunchlokaal in het centrum van Emmen genieten, aan de rand van het winkelhart. En daarom is het ideaal te combineren met jouw inkopen of dagje shoppen, het winkelaanbod is gevarieerd genoeg! Op 2 minuutjes wandelafstand van ons lunchlokaal, in de Noordbargerstraat, kun je gratis parkeren. 

Odoorn

Ons team in Odoorn verzorgt ook graag een  ontbijt, brunch of lunch voor je. Vanuit deze locatie kun je prachtige wandelingen maken over heide en door het bos. Ook vind je er een bijzondere winkel vol moois: Pand 11 aan de Valtherweg.