Lekkere Wandeling

Herfsteditie wordt al snel gepland!

LEKKERE WANDELING, herfsteditie 2019

data worden na de zomervakantie bekend gemaakt. 

Rustig warm draaien met een kop koffie, daarna een stevige wandeling door een afwisselend landschap. In het najaar organiseren we de 8e editie van de Lekkere Wandeling. De bijna 10 kilometer lange wandeling sluiten we af met een uitgebreid lunchbuffet op het terras rondom onze bakkerij en lunchlokaal in Odoorn. Het Joost team zorgt ervoor dat iedereen in de stemming komt. De wandeling is, zoals je van ons gewend bent, afwisselend en verrassend.  Brede paden, smalle weggetjes, heide, bos, weilanden, velden, schapen, runderen, je kunt van alles tegenkomen. We bestellen een stralende zon voor deze dagen… Bij het buffet, na terugkomst, zorgen we voor extra schwung. Hoe precies? We verklappen nog niet alles, maar wel dat er weer voldoende variatie is tussen warm en koud, zoet en hartig én vertrouwd en verrassend. Elke Lekkere Wandeling heeft niet alleen een unieke route, maar ook een andere invulling qua buffet en lekkernijen onderweg. Houd er rekening mee dat het een wandeling is in een natuurlijke omgeving, dus stevige – eventueel waterdichte – (wandel)schoenen zijn aan te bevelen. Je kunt de twee ochtenden op  twee verschillende tijden starten, tussen 9.30 tot 10.00 uur of tussen 10.45 tot 11.15 uur. Kinderen t/m 3 jaren wandelen en smullen gratis mee, de koters van 4 t/m 12 jaar betalen € 11,50. Grote wandelaars en stevige eters van 13 jaar en ouder dragen € 22,00 bij.  Je kunt bij Bakker Joost vooraf aan de wandeling de betaling doen (pin of contant).

Hieronder in foto’s een indruk van de Lekkere Wandeling in het voorjaar van 2019:

 

 

Na de zomervakantie maken we de data voor de volgende editie bekend, met behulp van het onderstaande formulier kun je je dan opgeven: 

zaterdag datum nog onbekend zondag datum nog onbekend*

tussen 9.30 en 10.00 uurtussen 10.45 en 11.15 uur

  Reserveringsvoorwaarden:  Deelname aan deze activiteit is op eigen risico. Bakker Joost kan niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadigingen en/of blessures die zich tijdens de activiteit voordoen.  We maken gebruik van de openbare ruimte en de natuur in beheer van Staats Bosbeheer. We houden deze omgeving dan ook schoon en netjes. Afval wordt gedeponeerd in de daarvoor aanwezige verzamelbakken of – zakken.  De route volgt wandelpaden, wij vragen je dan ook deze te blijven volgen.  Betaling van de deelname van het aantal vooraf aangegeven deelnemers vindt plaats bij aanvang van de activiteit. Betaling kan contant of met pin.  Het is alleen mogelijk van het gehele arrangement (wandeling, onbeperkt koffie & thee voor- en achteraf, lekkernijen onderweg & lunchbuffet) gebruik te maken. De onderdelen worden niet separaat aangeboden.   Annuleren is mogelijk tot 3 dagen vooraf aan de Lekkere Wandeling per mail aan info@bakkerjoost.nl  Indien geen gebruik wordt gemaakt van de deelname en Bakker Joost hier niet tijdig per mail van op de hoogte is gebracht, wordt 75% van het totaal bedrag in rekening gebracht. Hiervoor wordt een factuur naar het postadres gestuurd.  Denk goed na over het meenemen van een hond. Het maximum aantal deelnemers is gebaseerd op de (overdekte) zitcapaciteit voor de deelnemers, helaas kunnen we daarbij geen rekening houden met de plaats die een hond inneemt.  De reservering is overdraagbaar, wel moet de reserveringsbevestiging getoond worden bij aanvang van de activiteit.