Tip: Vier de lente bij ons!

Onze Odoornse locatie, bakkerswinkel en lunchlokaal met groot terras, staat in het hartje van het dorp. Het Drentse brinkdorp is omringd door bossen en heide. Je kunt verschillende windrichtingen op wandelen en binnen 10 minuten vind je de start van routes, uitgezet door Staatsbosbeheer. Ben je op de fiets? Knooppunt 38 is precies achter ons. Hou je meer van winkelen? Dan vind je van donderdag t/m zaterdag de bijzondere seizoenswinkel MK Objecten schuin tegenover ons. Deze winkel is t/m moederdag geopend. Kijk maar eens op de site: www.mkobjecten.nl En dan is er nog een bijzondere winkel in ons dorp te vinden: Pand 11, waar de leukste dingen door jongeren zijn gemaakt. Klik voor meer informatie en openingstijden over deze winkel en het jongerenproject op: www.pand11-bij-job.nl Hoe je de rest van de dag ook invult. Bij ons kun je je extra laten verwennen vanaf 2 personen tot Pasen met een voorjaarsontbijt, lunch of brunch. Meer informatie hierover vind je opĀ Lente Ontbijt, Brunch of lunch