nachtelijk bezoek aan de bakkerij, unieke kans!

Om de start van de Dutch Food Week te vieren, organiseren we een unieke kans om een bezoekje aan onze bakkerij te brengen midden in de nacht van 4 op 5 oktober! Omdat wij de meeste broden van Drentse granen bakken die gemalen zijn door de molen in Kropswolde, sluiten we met trots aan bij deze week. Want dat onze producten Nederlands zijn, is wel duidelijk!

Als wij op een oor liggen, zijn de bakkers hard aan het werk. Vooral op de nacht van vrijdag op zaterdag is het flink aanpakken om de winkels in Odoorn en Emmen bomvol lekkere en bijzondere broden en taart te vullen voor het weekend. In de nacht van 4 op 5 oktober maakt het bakkersteam tijd voor een groepje belangstellenden. Het maximum aantal deelnemers is 12, die van 4.00 tot 5.00 uur van harte welkom zijn. De rondleiding (en het even meewerken) duurt zo'n 45 minuten, daarna is er nog een kopje koffie en tijd voor vragen.

We hanteren het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt. Twijfel dus niet te lang! En we vergeten het bijna je vertellen; deelname is gratis. Je kunt je voor maximaal 2 deelnemers opgeven via info@bakkerjoost.nl