midwinter lunch, winters genieten!

Of het nu guur en grijs is of dat Koning Winter zich van zijn goede kant laat zien met mooi winterweer, het is altijd gezellig in onze lunchlokalen. Onze bakkers gaan ook in januari en februari door met het bakken van allerlei lekkers. En zo nu en dan rolt er iets nieuws uit de oven. Zo blijven ze ook ons verrassen.

Bij ons in Emmen en Odoorn bieden we je een mooie mogelijkheid om met vrienden en/of familie de kou en/of het natte weer buiten te sluiten. We dekken een uitgebreide tafel met allerlei lekkers, inclusief een smaakvol soepje. Deze Midwinter-lunch kun je natuurlijk ook goed inzetten als brunch vanaf 11.00 uur.

Combinatie met een stevige wandeling door de prachtige natuur rondom Odoorn of combineren met een dag genieten van het brede winkelaanbod in het Emmense centrum? We informeren je graag over de mogelijkheden.

Wil je verzekerd zijn van een tafel, dan adviseren we je te reserveren. De Midwinter Lunch maken we met liefde vanaf 2 personen. Zijn er dieetwensen? Geef dat dan door tijdens de reservering, via 0591-580280.